• Nou
Suport auto grilă ventilaţie negru 3,5-5,5 inch
  • Suport auto grilă ventilaţie negru 3,5-5,5 inch

Suport auto grilă ventilaţie negru 3,5-5,5 inch

AA0113
Suport auto; neagră; grilă de ventilaţie; 3,5÷5,5"
28,32 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Suportul auto neagră pentru grilă de ventilaţie 3,5÷5,5 de la LOGILINK este accesoriul perfect pentru a-ți susține dispozitivul electronic în mașină. Cu o dimensiune reglabilă între 3,5 și 5,5 inch, acest suport se potrivește perfect pe majoritatea grilelor de ventilație din mașină. Culoarea neagră elegantă se potrivește cu orice interior auto, oferind un aspect discret și modern.

Cu o fixare sigură pe grila de ventilație, acest suport îți permite să ai acces ușor la dispozitivul tău în timp ce conduci, fără a fi nevoit să îl ții în mână. Acest lucru te ajută să fii concentrat pe drum și să folosești dispozitivul în mod hands-free într-un mod sigur și comod.

LOGILINK este un producător de încredere, cunoscut pentru calitatea produselor sale. Așadar, poți avea încredere că acest suport auto neagră pentru grilă de ventilație 3,5÷5,5 va fi durabil și fiabil în timpul utilizării zilnice în mașină. Optează pentru acest accesoriu car audio practic și modern pentru a-ți facilita experiența de condus și a-ți menține dispozitivul în siguranță în timpul călătoriilor tale.
Detalii ale produsului
AA0113
22 Produse

Fisa tehnica

Producător
LOGILINK
Tip accesorii car audio
suport auto
Dimensiune
3,5...5,5"
Fixare
grilă de ventilaţie
Culoare
neagră
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work