• Nou
Suport Auto Negru pentru Telefon 4,7-7,2 Inch
  • Suport Auto Negru pentru Telefon 4,7-7,2 Inch

Suport Auto Negru pentru Telefon 4,7-7,2 Inch

KCGB0
Suport auto; neagră; grilă de ventilaţie; 4,7÷7,2"
50,20 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Suportul auto neagră pentru grilă de ventilație 4,7÷7,2 de la VENTION este accesoriul perfect pentru a-ți susține dispozitivul electronic în mașină. Fabricat de VENTION, acest suport auto este proiectat special pentru a se potrivi perfect pe grila de ventilație a mașinii tale, oferindu-ți o modalitate sigură și convenabilă de a-ți utiliza dispozitivul în timp ce conduci.

Cu dimensiunea sa ajustabilă de 4,7 până la 7,2 inch, acest suport auto poate susține o gamă largă de dispozitive electronice, precum telefoane mobile, tablete sau GPS-uri. Fixarea sa pe grila de ventilație este rapidă și ușoară, asigurându-se că dispozitivul tău este stabil și securizat în timpul călătoriilor.

Culoarea neagră elegantă a acestui suport auto se potrivește perfect cu interiorul mașinii tale, oferindu-ți un aspect modern și rafinat. Indiferent de tipul de accesoriu car audio pe care îl deții, acest suport auto VENTION este soluția ideală pentru a-ți menține dispozitivul în siguranță și la îndemână în timpul condusului. Optează pentru calitate și fiabilitate cu suportul auto neagră pentru grilă de ventilație 4,7÷7,2 de la VENTION!
Detalii ale produsului
KCGB0
8 Produse

Fisa tehnica

Producător
VENTION
Tip accesorii car audio
suport auto
Dimensiune
4,7...7,2"
Fixare
grilă de ventilaţie
Culoare
neagră
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work