• Nou
Kit Soclu Quadlock cu Terminal
  • Kit Soclu Quadlock cu Terminal

Kit Soclu Quadlock cu Terminal

80141
Kit; soclu; Quadlock; PIN: 16; 80320; cu terminal
20,14 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Kit soclu Quadlock PIN: 16 80320 cu terminal de la 4CARMEDIA este accesoriul perfect pentru sistemul audio auto al dumneavoastră. Acest kit este fabricat de 4CARMEDIA, garantând calitate și fiabilitate. Conectorul Quadlock asigură o conexiune sigură și stabilă, cu un număr de pini de 16 pentru compatibilitate extinsă.

Articolele conexe incluse în acest kit sunt 80320, oferindu-vă tot ce aveți nevoie pentru instalare. Acest kit soclu Quadlock este proiectat pentru a se potrivi perfect cu terminalul dumneavoastră, asigurându-vă că veți obține performanțe excelente de la sistemul audio auto.

Indiferent de tipul de accesorii car audio pe care le utilizați, acest kit soclu Quadlock vă va oferi o soluție convenabilă și eficientă. Cu caracteristicile sale de top, acest kit este alegerea ideală pentru pasionații de muzică care doresc să-și upgradeze sistemul audio auto.

În concluzie, Kitul soclu Quadlock PIN: 16 80320 cu terminal de la 4CARMEDIA este alegerea perfectă pentru cei care doresc să obțină performanțe superioare din sistemul lor audio auto. Nu ezitați să vă achiziționați acest kit de înaltă calitate pentru o experiență audio de excepție în mașina dumneavoastră.
Detalii ale produsului
80141
14 Produse

Fisa tehnica

Producător
4CARMEDIA
conector
soclu
Numărul de pini
16
Articole conexe
80320
Subtip conector
Quadlock
Tip accesorii car audio
kit
Caracteristicile radioului auto
cu terminal
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work