• Nou
Kit mufă ISO 16 pini
  • Kit mufă ISO 16 pini

Kit mufă ISO 16 pini

361433
Kit; mufă; ISO; PIN: 16
14,96 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Kit mufă ISO PIN: 16 de la brandul 4CARMEDIA este un accesoriu de înaltă calitate proiectat pentru sistemul audio auto. Acest conector de mufă cu 16 pini este fabricat de 4CARMEDIA, un producător de renume în industria electronică. Cu un design subtip ISO, acest kit este perfect pentru instalarea sistemului audio în mașina dvs.

Acest kit mufă ISO PIN: 16 este ideal pentru difuzarea și alimentarea sistemului audio auto. Cu o construcție solidă și fiabilă, acest conector asigură o conexiune stabilă și de înaltă calitate. Indiferent dacă sunteți un entuziast al audiofiliei sau un profesionist în industria auto, acest kit vă va satisface nevoile de conectivitate.

Beneficiind de o descriere precisă a conectorului, acest kit vă permite să conectați rapid și ușor echipamentele audio în mașina dvs. Cu 16 pini disponibili, aveți suficient spațiu pentru a conecta toate componentele necesare pentru un sunet excelent în mașina dvs. Alegeți Kitul mufă ISO PIN: 16 de la 4CARMEDIA pentru o experiență audio de neegalat în mașina dvs.
Detalii ale produsului
361433
24 Produse

Fisa tehnica

Producător
4CARMEDIA
conector
mufă
Numărul de pini
16
Subtip conector
ISO
Tip accesorii car audio
kit
Descriere conector
alimentare
difuziare
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work