Cablu D-Sub 15 pini HD 15m Negru
  • Cablu D-Sub 15 pini HD 15m Negru
  • Cablu D-Sub 15 pini HD 15m Negru

Cablu D-Sub 15 pini HD 15m Negru

CG341AD-15.0
Cablu; D-Sub 15pin HD mufă,din ambele părţi; negru; 15m
133,37 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Cablu D-Sub 15pin HD mufă, din ambele părţi negru 15m, CG341AD-15.0 de la VCOM este soluția perfectă pentru conectarea dispozitivelor VGA. Acest cablu de înaltă calitate este fabricat de VCOM, un producător de renume în industria electronică.

Caracteristica distinctivă a acestui cablu este filtrul de ferită integrat, care protejează împotriva interferențelor și asigură o transmisie clară a semnalului. Lungimea generoasă de 15m oferă flexibilitate în amplasarea echipamentelor, fără a compromite calitatea semnalului.

Cablu de conectare este de tip VGA - VGA, potrivit pentru majoritatea dispozitivelor video. Materialele izolante din PVC conferă durabilitate și rezistență la uzură, asigurând o viață lungă a cablului. Culoarea neagră a izolației se potrivește cu majoritatea echipamentelor electronice, conferindu-le un aspect elegant.

Structura cablului este formată din mufă D-Sub 15pin HD, care se potrivește perfect cu porturile standard. Diametrul exterior de 8mm asigură o instalare ușoară și compactă. Contactele placate cu nichel oferă o conexiune sigură și o transmitere eficientă a semnalului.

În concluzie, Cablu D-Sub 15pin HD mufă, din ambele părţi negru 15m, CG341AD-15.0 de la VCOM este alegerea ideală pentru cei care doresc performanță și fiabilitate în conectivitatea video. Optați pentru acest cablu de înaltă calitate și bucurați-vă de o experiență vizuală excelentă!
Detalii ale produsului
VCOM
CG341AD-15.0
5 Produse

Fisa tehnica

Producător
VCOM
Placare contact
nichelat
Lungime cablu
15m
Tip cablu de conectare
VGA - VGA
Culoare izolaţie
negru
Structură cablu/adaptor
D-Sub 15pin HD mufă
din ambele părţi
Materiale izolante pentru cabluri
PVC
Diametru exterior cablu
8mm
Caracteristici cablu conectare
filtru de ferită pt. interferenţe
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work