Cablu D-Sub 15pin HD Negru 8m
  • Cablu D-Sub 15pin HD Negru 8m

Cablu D-Sub 15pin HD Negru 8m

DADBK
Cablu; D-Sub 15pin HD mufă,din ambele părţi; negru; 8m
139,03 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Cablu D-Sub 15pin HD mufă,din ambele părţi negru 8m, DADBK de la VENTION este un produs de calitate superioară, conceput pentru a satisface nevoile utilizatorilor cu cele mai exigente standarde. Acest cablu de conectare impresionează prin caracteristicile sale de top, oferind o experiență Full HD de neegalat. Cu o lungime generoasă de 8 metri, acest cablu VGA - VGA este perfect pentru a conecta dispozitivele tale preferate fără a fi nevoie de prelungitoare sau adaptoare suplimentare.

Cablu D-Sub 15pin HD mufă,din ambele părţi negru 8m, DADBK se remarcă prin culoarea sa de izolație neagră elegantă, care se potrivește perfect cu orice decor. Structura sa solidă, cu mufă D-Sub 15pin HD, asigură o conexiune sigură și stabilă între dispozitive, fără interferențe sau pierderi de semnal.

Cu un diametru exterior de 8mm și contacte placate cu aur, acest cablu de la VENTION garantează o transmisie de date rapidă și fiabilă. Indiferent dacă vrei să te bucuri de filmele tale preferate în calitate Full HD sau să lucrezi eficient pe un ecran mare, Cablu D-Sub 15pin HD mufă,din ambele părţi negru 8m, DADBK este alegerea perfectă pentru tine. Optează pentru calitate și performanță cu acest cablu de conectare de la VENTION!
Detalii ale produsului
DADBK
3 Produse

Fisa tehnica

Producător
VENTION
Placare contact
aurit
Lungime cablu
8m
Tip cablu de conectare
VGA - VGA
Culoare izolaţie
negru
Structură cablu/adaptor
D-Sub 15pin HD mufă
Diametru exterior cablu
8mm
Caracteristici cablu conectare
Full HD
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work