Fiting Termocontractibil cu Adeziv 8mm x 55mm Negru
  • Fiting Termocontractibil cu Adeziv 8mm x 55mm Negru
  • Fiting Termocontractibil cu Adeziv 8mm x 55mm Negru

Fiting Termocontractibil cu Adeziv 8mm x 55mm Negru

202K232-25/225-0
Fiting termocontractibil; drept,cu adeziv; 8mm; L: 55mm; neagră
157,58 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Fiting termocontractibil drept, cu adeziv 8mm L: 55mm neagră de la TE Connectivity este un produs de înaltă calitate, conceput pentru a satisface nevoile dumneavoastră în domeniul electronicelor. Această piesă este fabricată de TE Connectivity, un producător de renume în industria electronică. Versiunea dreaptă a acestui fiting termocontractibil este perfectă pentru a asigura o conexiune sigură și durabilă. Culoarea neagră conferă un aspect elegant și discret.

Fitingul termocontractibil are o temperatură de lucru cuprinsă între -75 și 150°C, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de aplicații. Acesta face parte din seria producătorului RAYCHEM, garantând calitatea și fiabilitatea produsului. Materialul din care este fabricat, elastomer reticulat POA, este durabil și rezistent la condiții extreme.

Cu o lungime de 55mm și un singur terminal, acest fiting termocontractibil este ușor de instalat și utilizat. Este un accesoriu ideal pentru cablurile dumneavoastră, oferind o protecție suplimentară împotriva factorilor externi. Diametrul minim înainte de contractare este de 8mm, iar după contractare ajunge la 3.3mm, asigurând o fixare fermă și sigură a cablurilor.

Fitingul termocontractibil drept, cu adeziv 8mm L: 55mm neagră de la TE Connectivity este alegerea perfectă pentru proiectele dumneavoastră electronice. Fiind un produs de înaltă calitate, durabil și ușor de utilizat, acest fiting termocontractibil vă va oferi siguranța și performanța de care aveți nevoie. Optați pentru calitate și fiabilitate cu TE Connectivity!
Detalii ale produsului
202K232-25/225-0
19 Produse

Fisa tehnica

Producător
TE Connectivity
Seria producătorului
RAYCHEM
Temperatura de lucru
-75...150°C
Versiune
cu adeziv
drept
Tip accesorii pt. cabluri
fiting termocontractibil
Lungime
55mm
Număr terminale
1
Diametru minim înainte de contractare
8mm
Diametru după contractare
3,3mm
3.3mm
Material
elastomer reticulat POA
Culoare
neagră
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work