NTE6400 Tranzistor UJT Unipolar 0,45W TO39
  • NTE6400 Tranzistor UJT Unipolar 0,45W TO39
  • NTE6400 Tranzistor UJT Unipolar 0,45W TO39

NTE6400 Tranzistor UJT Unipolar 0,45W TO39

NTE6400
Tranzistor: UJT; unipolar; 0,45W; TO39
424,61 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Tranzistorul UJT unipolar de la NTE Electronics este un component electronic de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi performanțe superioare în diferite aplicații. Acest tranzistor este disponibil într-un subtip de ambalaj în vrac, ceea ce îl face ușor de utilizat în diverse proiecte. Montarea sa este de tip THT, iar carcasa sa TO39 îi conferă durabilitate și rezistență la factorii externi.

Cu o putere disipată de 0,45W, acest tranzistor este capabil să gestioneze sarcini de lucru intensive fără a se suprasolicita. Polarizarea sa unipolară îl face potrivit pentru aplicații specifice, iar tipul de tranzistor UJT îi conferă stabilitate și fiabilitate în funcționare. Curentul de vârf al tranzistorului este de 8mA, asigurând o performanță optimă în diverse configurații de circuit.

Tranzistorul UJT unipolar de la NTE Electronics este alegerea ideală pentru cei care caută un component electronic de încredere, cu specificații tehnice excelente și o durabilitate remarcabilă. Indiferent de aplicația dvs., acest tranzistor va livra rezultatele dorite, fiind o alegere excelentă pentru proiectele dumneavoastră electronice.
Detalii ale produsului
NTE6400
10 Produse

Fisa tehnica

Producător
NTE Electronics
Subtip ambalaj
în vrac
Montare
THT
Carcasă
TO39
Putere disipată
0,45W
0.45W
Polarizare
unipolar
Tip tranzistor
UJT
Curent de vale
8mA
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Urmariti-ne pe Facebook

group_work