Set Conectori Izolați 200 Bucăți
  • Set Conectori Izolați 200 Bucăți
  • Set Conectori Izolați 200 Bucăți

Set Conectori Izolați 200 Bucăți

ST-ASS-200
Set: conectori; izolată; 200buc.
98,38 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Setul de conectori izolați NINIGI, ST-ASS-200, este soluția perfectă pentru proiectele tale de electronică. Acest set conține 200 de conectori de înaltă calitate, oferindu-ți suficiente piese pentru a finaliza multiple proiecte. Fiecare conector este fabricat de către producătorul de încredere NINIGI, asigurându-se că primești un produs durabil și fiabil.

Varianta cu inel de etanșare izolată a acestui set îți permite să lucrezi în siguranță, protejându-te de scurtcircuite și alte probleme potențiale. Indiferent dacă ești un profesionist în domeniul electronic sau un pasionat de hobby-uri, acest set de conectori va fi un instrument indispensabil în trusa ta de lucru.

Cu o cantitate generoasă de 200 de bucăți în set, vei avea mereu la îndemână un conector potrivit pentru orice aplicație. Tipul setului, conectori, face ca aceste piese să fie versatile și ușor de utilizat în diferite proiecte. Nu lăsa nimic să îți stea în cale atunci când vine vorba de conectarea componentelor electronice - alege setul de conectori izolați NINIGI pentru performanță și calitate garantată.
Detalii ale produsului
ST-ASS-200
187 Produse

Fisa tehnica

Producător
NINIGI
Cantitate în set/ambalaj
200buc.
Tip set
conectori
Variantă cu inel de etanşare
izolată
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work