Suport tabletă/smartphone aluminiu
  • Suport tabletă/smartphone aluminiu
  • Suport tabletă/smartphone aluminiu

Suport tabletă/smartphone aluminiu

AA0107
Suport pentru tabletă/smartphone; aluminiu
150,41 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Suportul pentru tabletă/smartphone din aluminiu, AA0107, marca LOGILINK, este o alegere excelentă pentru cei care doresc un accesoriu elegant și practic pentru dispozitivele lor electronice. Producătorul de încredere, LOGILINK, garantează calitatea și durabilitatea produsului. Culoarea sa elegantă, aluminiul, se potrivește perfect cu orice decor și conferă un aspect modern și sofisticat.

Acest suport pentru tabletă/smartphone este un accesoriu PC versatil, perfect pentru a vă ține dispozitivul la îndemână în timp ce lucrați sau vă relaxați. Designul său inteligent permite ajustarea unghiului pentru a obține cel mai confortabil vizualizare a ecranului. Indiferent dacă folosiți tableta pentru a naviga pe internet, a viziona filme sau a lucra, acest suport vă va ajuta să vă mențineți dispozitivul în siguranță și stabil.

Investiția într-un suport de calitate precum AA0107 de la LOGILINK este o decizie inteligentă pentru oricine apreciază atât funcționalitatea, cât și estetica. Nu lăsați dispozitivul dumneavoastră electronic să zacă pe birou sau pe noptieră - achiziționați acum suportul pentru tabletă/smartphone din aluminiu și transformați experiența utilizării dispozitivelor dumneavoastră electronice!
Detalii ale produsului
AA0107
2 Produse

Fisa tehnica

Producător
LOGILINK
Tip accesorii PC
suport pentru tabletă/smartphone
Culoare
aluminiu
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work