Set 50 Pini pentru Securizare HT8G506
  • Set 50 Pini pentru Securizare HT8G506
  • Set 50 Pini pentru Securizare HT8G506

Set 50 Pini pentru Securizare HT8G506

HT8G506
Set pini pentru securizat; 50buc.
128,28 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Setul de pini pentru securizat 50buc., HT8G506 de la HÖGERT TECHNIK este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și asigure echipamentele electronice în mod eficient. Producătorul acestor pini de securizare este HÖGERT TECHNIK, garantând calitate și fiabilitate superioare.

Cu o cantitate generoasă de 50 de bucăți în set, veți avea suficiente elemente de siguranță pentru a acoperi multiple nevoi de securizare. Fie că este vorba despre protejarea echipamentelor electronice acasă sau la birou, acest set de pini pentru securizat este soluția ideală.

Tipul de elemente de siguranță incluse în acest set sunt pini pentru securizat, care asigură o fixare sigură și eficientă. Fie că este vorba despre protejarea cablurilor sau a altor componente electronice, acești pini sunt proiectați pentru a oferi o securitate sporită.

În concluzie, Setul de pini pentru securizat 50buc., HT8G506 de la HÖGERT TECHNIK este alegerea perfectă pentru cei care doresc să-și protejeze echipamentele electronice în mod profesionist și eficient. Nu lăsați nimic la voia întâmplării și investiți în siguranța echipamentelor dvs. cu acest set de pini de înaltă calitate.
Detalii ale produsului
HT8G506
3 Produse

Fisa tehnica

Producător
HÖGERT TECHNIK
Cantitate în set/ambalaj
50buc.
Tip de elemente de siguranţă
set pini pentru securizat
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work