Kit Capete de Șurubelniță ESD 45 Bucăți
  • Kit Capete de Șurubelniță ESD 45 Bucăți
  • Kit Capete de Șurubelniță ESD 45 Bucăți

Kit Capete de Șurubelniță ESD 45 Bucăți

6-350
Kit: capete de şurubelniţă; ESD; 45buc.
286,80 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Kit-ul de capete de şurubelniţă ESD marca BERNSTEIN este soluția perfectă pentru profesioniștii din domeniul electronic care doresc să își completeze trusa de unelte cu produse de calitate superioară. Acest set include 45 de capete de şurubelniţă, având o versiune specială ESD pentru a proteja componentele electronice sensibile împotriva descărcărilor electrostatice. Fiecare capăt de şurubelniţă este fabricat de către producătorul de top BERNSTEIN, cunoscut pentru standardele sale ridicate de calitate și durabilitate.

Cantitatea generoasă de 45 de bucăți în setul/ambalajul acestui kit vă asigură că veți avea mereu la îndemână capetele de şurubelniţă potrivite pentru orice proiect de electronică. Fiecare capăt este proiectat pentru a se potrivi perfect cu șuruburile pe care doriți să le manipulați, asigurând un control precis și eficient.

Tipul setului de unelte, capete de şurubelniţă, este ideal pentru o varietate de aplicații electronice, inclusiv reparații de telefoane mobile, laptopuri, console de jocuri și multe altele. Cu acest kit BERNSTEIN, veți avea încredere că veți obține performanțe excelente și fiabilitate de fiecare dată când lucrați cu echipamente electronice.
Detalii ale produsului
BRN-6-350
14 Produse

Fisa tehnica

Producător
BERNSTEIN
Versiune
ESD
Cantitate în set/ambalaj
45buc.
Tip set unelte
capete de şurubelniţă
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work