• Nou
Senzor de Vibrații și Mișcare 5VDC SPST-NO
  • Senzor de Vibrații și Mișcare 5VDC SPST-NO

Senzor de Vibrații și Mișcare 5VDC SPST-NO

VBS020701
Senzor: vibraţii de mişcare; -25÷85°C; OUT: SPST-NO; 5VDC
27,37 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Senzorul de vibrații de mișcare -25÷85°C OUT: SPST-NO 5VDC de la ONCQUE este un dispozitiv de înaltă calitate, perfect pentru a detecta mișcările în mediile cu temperaturi variabile. Cu o temperatură de lucru cuprinsă între -25 și 85°C, acest senzor este ideal pentru a fi utilizat în diverse aplicații. Tensiunea de alimentare de 5V DC asigură o funcționare eficientă și fiabilă a dispozitivului.

Configurația ieșirii SPST-NO permite conectarea ușoară la alte echipamente sau sisteme, oferind flexibilitate în utilizare. Tipul de senzor specializat în detectarea vibrațiilor de mișcare garantează o precizie și o sensibilitate ridicate. Sarcina admisibilă a contactelor DC @R de 0,01A / 5V DC este potrivită pentru o varietate de aplicații, asigurând un control eficient al proceselor.

Cu ONCQUE ca producător de încredere, puteți avea încredere că senzorul de vibrații de mișcare va îndeplini cu succes cerințele dumneavoastră. Fiind un dispozitiv compact și ușor de instalat, acest senzor este soluția perfectă pentru monitorizarea și detectarea mișcărilor în diferite medii. Alegeți performanța și fiabilitatea cu senzorul de vibrații de mișcare -25÷85°C OUT: SPST-NO 5VDC de la ONCQUE.
Detalii ale produsului
VBS020701
63 Produse

Fisa tehnica

Producător
ONCQUE
Temperatura de lucru
-25...85°C
Tensiune alimentare
5V DC
Configuraţie ieşire
SPST-NO
Tip senzor
vibraţii de mişcare
Sarcină admisibilă contacte DC @R
0,01A / 5V DC
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work