Categorii
Sârmă Emailată 2mm 0,5kg Cu 65-200°C | Electronic-mag.ro | Componente Electronice
  • Sârmă Emailată 2mm 0,5kg Cu 65-200°C | Electronic-mag.ro | Componente Electronice
  • Sârmă Emailată 2mm 0,5kg Cu 65-200°C | Electronic-mag.ro | Componente Electronice

Sârmă Emailată 2mm 0,5kg Cu 65-200°C

DN1E2.00/0.50
Sârmă bobină; emailată separat; 2mm; 0,5kg; -65÷200°C; Fire: Cu
252,70 lei
In Stoc

Credit module tbi bank 3.4.2

73.33 lei x 4 luni

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Sârmă bobină emailată separat 2mm 0,5kg -65÷200°C Fire: Cu, DN1E2.00/0.50 este un produs de înaltă calitate fabricat de către BQ CABLE. Acest tip de fire este ideal pentru aplicații care necesită rezistență la temperaturi extreme, având o temperatură de lucru cuprinsă între -65°C și 200°C. Cu o greutate netă de 0.5kg, acest tip de cablu este ușor de manevrat și instalat.

Sârmă bobină emailată separat este ambalată în role de 17m, oferind suficient material pentru diverse proiecte. Materialul izolant utilizat este emailul poliesterimidă, care asigură o protecție eficientă împotriva factorilor externi și garantează durabilitatea cablului.

Cu un diametru exterior de 2mm, acest cablu este potrivit pentru diverse aplicații electronice și electrice. Fiind un produs de înaltă calitate, firele de cupru oferă o conductivitate excelentă, asigurând o transmitere eficientă a semnalului.

Sârmă bobină emailată separat 2mm 0,5kg -65÷200°C Fire: Cu, DN1E2.00/0.50 de la BQ CABLE este alegerea perfectă pentru proiectele tale care necesită un cablu fiabil și rezistent în condiții extreme.
Detalii ale produsului
6 Produse

Fisa tehnica

Referință DNE2.00/0.50
Producător BQ CABLE
Temperatura de lucru -65...200°C
Tip cablu sârmă bobină
Subtip fire Cu
Conţinut ambalaj 17m
Caracteristici cablu emailată separat
Material izolant email poliesterimidă
Diametru exterior 2mm
Greutate netă 0,5kg
0.5kg
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
89 produse asociate: