Releu Bistabil de Impulsuri SPDT NO 8A
  • Releu Bistabil de Impulsuri SPDT NO 8A
  • Releu Bistabil de Impulsuri SPDT NO 8A

Releu Bistabil de Impulsuri SPDT NO 8A

13.12.0.012.0000
Releu: pentru instalaţii; bistabil,de impulsuri; SPDT + NO; 8A
394,37 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Releul pentru instalaţii bistabil, de impulsuri SPDT NO 8A, 13.12.0.012.0000 de la FINDER este un dispozitiv de înaltă calitate, conceput pentru a satisface cerinţele celor mai exigente aplicaţii electronice. Producătorul acestui releu este FINDER, garantând astfel fiabilitatea şi performanţa produsului.

Montarea acestui releu se face pentru şină DIN, asigurând o instalare simplă şi rapidă în diverse tipuri de instalaţii. Temperatura de lucru extinsă, cuprinsă între -10 și 60°C, permite utilizarea acestui releu în condiţii variate de mediu.

Cu un curent de lucru maxim de 8A, acest releu poate gestiona cu ușurință sarcini de putere mai mari, fără a compromite performanța. Clasa de etanșeitate IP20 protejează componentele interne împotriva prafului și a coroziunii, asigurând o durată lungă de viață a produsului.

Configuraţia pinilor SPDT NO permite comutarea între două circuite separate, oferind flexibilitate în conectarea dispozitivelor. Releul face parte din seria 13.12, fiind special conceput pentru aplicații de impulsuri. Tensiunea nominală a bobinei este de 12V DC, asigurând o funcționare stabilă și eficientă a releului.

În concluzie, Releul pentru instalaţii bistabil, de impulsuri SPDT NO 8A, 13.12.0.012.0000 de la FINDER este soluția ideală pentru controlul și monitorizarea echipamentelor electrice, oferind o combinație perfectă între performanță, fiabilitate și durabilitate. Optați pentru acest releu și beneficiați de funcționalitate superioară și performanță de încredere în aplicațiile dvs. electronice.
Detalii ale produsului
FINDER
13.12.0.012.0000
2 Produse

Fisa tehnica

Producător
FINDER
Temperatura de lucru
-10...60°C
Montare
pentru şină DIN
Curent de lucru max.
8A
Clasă etanşeitate
IP20
Configuraţie pini
SPDT + NO
Serie releu
13.12
Tip releu
bistabil
de impulsuri
pentru instalaţii
Tensiune nominală bobină
12V AC
12V DC
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work