Placă universală de prototipare WBP-3417-R
  • Placă universală de prototipare WBP-3417-R
  • Placă universală de prototipare WBP-3417-R

Placă universală de prototipare WBP-3417-R

WBP-3417-R
Placă: universală; prototip,prototipare
107,11 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Placa universala de prototipare WBP-3417-R de la WISHER ENTERPRISE este un instrument esential pentru inginerii electronicieni care doresc sa dezvolte si sa testeze prototipuri de circuite electronice cu usurinta si eficienta. Aceasta placa este fabricata de catre WISHER ENTERPRISE, un producator de renume in industria electronica, garantand calitate si performanta superioara.

Placarea contactelor cu nichel asigura o conductivitate excelenta si rezistenta la coroziune, mentinand astfel integritatea circuitului pe termen lung. Materialele de inalta calitate, precum bronzul-fosfor, sunt folosite pentru pini, asigurand durabilitate si fiabilitate in utilizare. Diametrul orificiilor de 0.8mm permite inserarea facila a componentelor electronice, facilitand procesul de prototipare.

Aceasta placa universala de prototipare este proiectata cu un pas de 2.54mm intre campurile de lipire, oferind flexibilitate si posibilitatea de a conecta diverse componente electronice. Versiunea de prototip a placii permite inginerilor sa testeze si sa optimizeze cu usurinta designul circuitului inainte de productia in masa.

Indiferent daca sunteti un inginer experimentat sau un entuziast al electronicii, placa universala de prototipare WBP-3417-R de la WISHER ENTERPRISE este alegerea ideala pentru dezvoltarea prototipurilor de circuite electronice de inalta calitate. Investiti in calitate si performanta cu aceasta placa de la un producator de incredere!
Detalii ale produsului
WBP-3417-R
6 Produse

Fisa tehnica

Producător
WISHER ENTERPRISE
Placare contact
nichelat
Material pin
bronz-fosfor
Diametru orificiu
0,8mm
0.8mm
Tip placă
universală
Versiune placă
prototip
prototipare
Pas câmpuri de lipire
2,54mm
2.54mm
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work