• Nou
Optotriac 5,3kV Triac Gull Wing 6 Canale
  • Optotriac 5,3kV Triac Gull Wing 6 Canale

Optotriac 5,3kV Triac Gull Wing 6 Canale

IL4208-X007T
Optotriac; 5,3kV; triac; Gull wing 6; Ch: 1; 10kV/μs
20,22 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Optotriac 5,3kV triac Gull wing 6 Ch: 1 10kV/μs de la VISHAY este un produs de înaltă calitate, ideal pentru aplicații electronice exigente. Acest optotriac este fabricat de către VISHAY, un producător de renume în industria electronică. Montarea sa de tip SMD și carcasă Gull wing 6 îl fac ușor de integrat în diverse aplicații. Cu un singur canal și o tensiune de izolație de 5,3kV, acest optotriac oferă o performanță excelentă și fiabilitate pe termen lung.

Subtipul ieșirii acestui optotriac este triac, ceea ce îl face potrivit pentru controlul precis al curentului în aplicațiile dumneavoastră. De asemenea, acesta este un tip de optocuplor, garantând o izolație electrică sigură între intrare și ieșire. Cu o viteză de creștere a tensiunii de 10kV/μs, acest optotriac asigură o comutare rapidă și precisă a semnalului.

În concluzie, Optotriac 5,3kV triac Gull wing 6 Ch: 1 10kV/μs de la VISHAY este alegerea perfectă pentru aplicațiile dumneavoastră electronice care necesită o performanță de înaltă calitate și fiabilitate pe termen lung. Optați pentru acest produs și veți beneficia de rezultate remarcabile în proiectele dumneavoastră.
Detalii ale produsului
IL4208-X007T
800 Produse

Fisa tehnica

Producător
VISHAY
Montare
SMD
Carcasă
Gull wing 6
Număr canale
1
Tensiune izolaţie
5,3kV
Subtip ieşirii
triac
Tip optocuplor
optotriac
Viteză creştere tensiune
10kV/μs
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work