• Nou
Optocuplor SMD 1 Canal 5,3kV Gull Wing 8 pini
  • Optocuplor SMD 1 Canal 5,3kV Gull Wing 8 pini

Optocuplor SMD 1 Canal 5,3kV Gull Wing 8 pini

IL300-DEFG-X007
Optocuplor; SMD; Ch: 1; OUT: fotodiodă; 5,3kV; Gull wing 8
54,56 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Optocuplorul SMD VISHAY Ch: 1 OUT: fotodiodă 5,3kV Gull wing 8 este un dispozitiv electric de înaltă performanță, ideal pentru aplicații sensibile și de încredere. Acesta este fabricat de către VISHAY, un producător de renume în industria electronică.

Cu montare SMD și carcasă Gull wing 8, acest optocuplor oferă o soluție compactă și ușor de integrat în diverse proiecte electronice. Cu un singur canal de comunicație, acest dispozitiv asigură o izolație excelentă de până la 5,3kV, protejând astfel componentele sensibile de eventualele fluctuații de tensiune.

Subtipul ieșirii acestui optocuplor este fotodiodă, oferind o sensibilitate excelentă la lumină și o performanță optimă în aplicații care necesită detecția precisă a semnalelor optice. Tipul optocuplor este specificat ca optocuplor, asigurând compatibilitate optimă cu alte echipamente electronice.

Optocuplorul SMD VISHAY Ch: 1 OUT: fotodiodă 5,3kV Gull wing 8 este alegerea perfectă pentru proiectele care necesită fiabilitate, performanță și izolație electrică superioară. Alegeți acest produs pentru rezultate de calitate în aplicațiile dumneavoastră electronice.
Detalii ale produsului
IL300-DEFG-X007
100 Produse

Fisa tehnica

Producător
VISHAY
Montare
SMD
Carcasă
Gull wing 8
Număr canale
1
Tensiune izolaţie
5,3kV
Subtip ieşirii
fotodiodă
Tip optocuplor
optocuplor
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work