• Nou
Prelungitor Antenă Fakra 2m
  • Prelungitor Antenă Fakra 2m
  • Prelungitor Antenă Fakra 2m

Prelungitor Antenă Fakra 2m

ZRS-FAKRA.F/F.02
Prelungitor antenă; Fakra soclu,din ambele părţi; 2m
90,70 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Prelungitorul de antenă Fakra soclu, din ambele părți 2m de la 4CARMEDIA este un accesoriu de înaltă calitate, proiectat pentru a extinde capacitatea de conectivitate a sistemului audio din mașina dvs. Acest produs este fabricat de 4CARMEDIA, un producător de renume în industria electronică. Cu o lungime de cablu de 2 metri, acest prelungitor de antenă este perfect pentru a vă asigura că semnalul radio al mașinii dvs. este puternic și clar.

Structura cablului și adaptorului este realizată din ambele părți, asigurând o conexiune stabilă și sigură. Conectorul Fakra soclu oferă o compatibilitate excelentă cu diverse dispozitive audio de mașină, asigurând că prelungitorul de antenă se potrivește perfect în sistemul dvs. existent.

Acest prelungitor de antenă este un accesoriu esențial pentru orice sistem audio auto, oferindu-vă posibilitatea de a extinde raza de acoperire a semnalului radio. Cu 4CARMEDIA Prelungitorul de antenă Fakra soclu, din ambele părți 2m, vă puteți bucura de o calitate superioară a sunetului și a semnalului, fără interferențe sau întreruperi. Optați pentru acest accesoriu de încredere pentru o experiență audio auto de excepție.
Detalii ale produsului
ZRS-FAKRA.F/F.02
19 Produse

Fisa tehnica

Producător
4CARMEDIA
Lungime cablu
2m
Structură cablu/adaptor
Fakra soclu
din ambele părţi
Tip accesorii car audio
prelungitor antenă
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work