Prelungitor antenă Fakra unghi 6m
  • Prelungitor antenă Fakra unghi 6m
  • Prelungitor antenă Fakra unghi 6m

Prelungitor antenă Fakra unghi 6m

ZRS-FAKRA.F/F90.06
Prelungitor antenă; Fakra soclu,Fakra soclu în unghi; 6m
124,23 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Prelungitorul de antenă Fakra soclu, Fakra soclu în unghi 6m de la 4CARMEDIA este un accesoriu de înaltă calitate, proiectat special pentru a îmbunătăți performanța sistemului audio din mașina dvs. Acest produs este fabricat de 4CARMEDIA, un producător de renume în industria electronicii auto.

Cu o lungime de cablu de 6 metri, acest prelungitor de antenă vă oferă flexibilitate și libertate în amplasarea antenei, astfel încât să obțineți cea mai bună recepție posibilă. Structura cablului/adaptorului este realizată din Fakra soclu, garantând o conexiune stabilă și de înaltă calitate. De asemenea, Fakra soclu în unghi permite o instalare ușoară și sigură în mașina dvs.

Acest prelungitor de antenă este un accesoriu esențial pentru sistemul audio din mașina dvs. și vă va ajuta să vă bucurați de o calitate superioară a sunetului în timp ce călătoriți. Cu 4CARMEDIA, puteți avea încredere că veți primi un produs fiabil și eficient, care va satisface toate nevoile dvs. de conectivitate audio în mașină. Optați pentru calitate și performanță cu prelungitorul de antenă Fakra soclu, Fakra soclu în unghi 6m de la 4CARMEDIA.
Detalii ale produsului
ZRS-FAKRA.F/F90.06
26 Produse

Fisa tehnica

Producător
4CARMEDIA
Lungime cablu
6m
Structură cablu/adaptor
Fakra soclu
Fakra soclu în unghi
Tip accesorii car audio
prelungitor antenă
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work