Adaptor Antenă Fakra HSD 1m
  • Adaptor Antenă Fakra HSD 1m
  • Adaptor Antenă Fakra HSD 1m

Adaptor Antenă Fakra HSD 1m

FAKRA-HSD-M/M
Adaptor antenă; Fakra; Fakra HSD mufă,din ambele părţi; 1m
133,40 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Adaptorul de antenă Fakra Fakra HSD mufă, din ambele părţi 1m de la 4CARMEDIA este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a satisface nevoile tale de conectivitate. Producătorul acestui adaptor este 4CARMEDIA, garantând astfel o calitate superioară și o durabilitate de lungă durată. Lungimea cablului de 1m îți oferă flexibilitate în instalare, făcându-l potrivit pentru diverse aplicații.

Structura cablului/adaptorului este de tip Fakra HSD mufă, asigurând o conexiune sigură și stabilă. Subtipul conectorului este Fakra, iar versiunea conectorului este cu cablu, facilitând instalarea și utilizarea acestuia. Tipul conectorului auto este adaptor antenă, perfect pentru a fi integrat în sistemul tău de divertisment auto.

Cu acest adaptor de antenă de la 4CARMEDIA, vei beneficia de performanță excelentă și fiabilitate pe termen lung. Simplu de instalat și de utilizat, acest produs este alegerea ideală pentru oricine caută o soluție de conectivitate de încredere. Optează pentru calitate și eficiență cu adaptorul de antenă Fakra Fakra HSD mufă, din ambele părţi 1m de la 4CARMEDIA.
Detalii ale produsului
FAKRA-HSD-M/M
11 Produse

Fisa tehnica

Producător
4CARMEDIA
Lungime cablu
1m
Structură cablu/adaptor
Fakra HSD mufă
din ambele părţi
Tip conector auto
adaptor antenă
Versiune conector
cu cablu
Subtip conector
Fakra
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work