• Nou
Adaptor JST SH Conectori Soclu
  • Adaptor JST SH Conectori Soclu

Adaptor JST SH Conectori Soclu

POLOLU-4772
Modul: adaptor; JST SH; conectori; soclu
12,07 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Modul: adaptor JST SH conectori soclu de la POLOLU este soluția perfectă pentru conectarea rapidă și sigură a dispozitivelor electronice. Acest adaptor este fabricat de producătorul de încredere POLOLU, garantând calitate și durabilitate. Cu conectorul de tip soclu și subtipul de conector JST SH, acest modul asigură o conexiune stabilă și sigură între dispozitivele dvs. electronice.

Acest modul adaptor este ideal pentru întreținerea și repararea dispozitivelor electronice, precum și pentru proiecte DIY. Cu subtipul de modul "conectori", acest adaptor este ușor de instalat și folosit, făcându-l potrivit pentru utilizatorii de toate nivelurile de experiență în electronică.

Cu Modul: adaptor JST SH conectori soclu de la POLOLU, veți putea conecta dispozitivele dvs. electronice fără griji și cu încredere. Fiind compact și ușor de manevrat, acest adaptor este perfect pentru proiectele care necesită o conexiune rapidă și fiabilă. Optați pentru calitate și performanță cu acest adaptor de la POLOLU!
Detalii ale produsului
POLOLU-4772
1 Obiect

Fisa tehnica

Producător
POLOLU
conector
soclu
Subtip conector
JST SH
Tip modul
adaptor
Subtip modul
conectori
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
7 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work