• Nou
Power Bank USB 3V/5V cu Modul de Încărcare 18650
  • Power Bank USB 3V/5V cu Modul de Încărcare 18650

Power Bank USB 3V/5V cu Modul de Încărcare 18650

OKY3604-1
Modul: de încărcare; power bank; USB; 3V,5V; Dimensiune: 18650
27,07 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Modulul de încărcare power bank USB 3V,5V Dimensiune: 18650 de la OKYSTAR este un component esențial pentru orice dispozitiv electronic. Producătorul acestui modul este OKYSTAR, garantând calitate și fiabilitate. Informația importantă despre acest produs este că nu este un dispozitiv de lucru în sine, ci trebuie utilizat ca componentă într-un sistem electronic mai mare.

Dimensiunea celulei acestui modul este de 18650, asigurând o capacitate adecvată pentru a încărca dispozitivele dvs. cu ușurință. Subtipul conectorului este USB, facilitând conectarea la diverse dispozitive electronice. Tipul modulului este de încărcare, oferindu-vă posibilitatea de a reîncărca rapid dispozitivele dvs. atunci când sunteți în mișcare.

Tensiunea de ieșire a acestui modul este de 5V pentru a asigura o încărcare rapidă și eficientă a dispozitivelor dvs. electronice. De asemenea, acest modul oferă o tensiune de ieșire de 3V pentru a satisface nevoile specifice ale anumitor dispozitive.

Subtipul acestui modul este power bank, ceea ce înseamnă că puteți stoca energie pentru a o utiliza ulterior atunci când aveți nevoie de ea. Cu acest modul de încărcare de la OKYSTAR, veți avea întotdeauna energia necesară pentru a vă menține dispozitivele electronice funcționale în orice moment.
Detalii ale produsului
OKY3604-1
1 Obiect

Fisa tehnica

Producător
OKYSTAR
Informaţii
produsul nu este un dispozitiv de lucru ci doar un component
Dimensiune celulă
18650
Subtip conector
USB
Tip modul
de încărcare
Tensiune ieşire
3V
5V
Subtip modul
power bank
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
13 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work