Extensie WiFi pentru Placă Frontală CX 02
  • Extensie WiFi pentru Placă Frontală CX 02

Extensie WiFi pentru Placă Frontală CX 02

CX 02
Modul de extensie; WiFi; pentru placa frontală
2.499,27 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Modulul de extensie WiFi pentru placa frontală, CX 02, marca LOVATO ELECTRIC, este un produs inovator care vine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră de conectivitate. Cu Producătorul LOVATO ELECTRIC la baza sa, puteți avea încredere în calitatea și performanța acestui modul. Montarea sa simplă pentru placa frontală vă permite să-l instalați cu ușurință în orice sistem existent.

Acest modul de extensie are un Tip accesorii de măsurare special, fiind un modul de extensie WiFi. Cu ajutorul său, puteți conecta dispozitivele dvs. la rețeaua WiFi fără efort, oferindu-vă o conexiune rapidă și stabilă. Subtipul modulului, WiFi, vă permite să navigați pe internet, să comunicați și să controlați dispozitivele inteligente din casa dumneavoastră fără probleme.

Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul electronicelor sau un utilizator casnic interesat de tehnologie, acest modul de extensie WiFi este alegerea perfectă pentru a vă îmbunătăți sistemul și a vă facilita viața de zi cu zi. Cu LOVATO ELECTRIC la comandă, vă puteți baza pe fiabilitatea și performanța acestui produs inovator. Alegeți modulul de extensie WiFi pentru placa frontală, CX 02, și bucurați-vă de o experiență de conectivitate fără cusur!
Detalii ale produsului
CX02
1 Obiect

Fisa tehnica

Producător
LOVATO ELECTRIC
Montare
pentru placa frontală
Tip accesorii de măsurare
modul de extensie
Subtip modul
WiFi
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
7 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work