Capac Seria AML 76C10T01P
  • Capac Seria AML 76C10T01P
  • Capac Seria AML 76C10T01P

Capac Seria AML 76C10T01P

AML76C10T01P
Capac; seria AML
460,74 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Capac seria AML, AML76C10T01P este un produs de înaltă calitate fabricat de HONEYWELL. Acest capac este special conceput pentru utilizarea cu seria AML de întrerupătoare, asigurând compatibilitate perfectă și performanță optimă. Tipul de accesoriu pentru întrerupătoare este capacul, care este proiectat pentru a oferi protecție și siguranță în funcționarea echipamentului electronic.

Capacul seria AML, AML76C10T01P se distinge prin durabilitatea și fiabilitatea sa, asigurând o protecție eficientă împotriva factorilor externi dăunători. Fabricat de HONEYWELL, un producător de renume în industria electronică, acest capac este o alegere excelentă pentru cei care doresc să-și protejeze echipamentele electronice în mod eficient.

Indiferent de aplicația sau mediul de utilizare, capacul seria AML, AML76C10T01P oferă o soluție fiabilă și eficientă pentru protejarea întrerupătoarelor seriei AML. Cu acest accesoriu de înaltă calitate, puteți fi siguri că echipamentele dvs. electronice vor fi în siguranță și vor funcționa optim în orice condiții.
Detalii ale produsului
AML76C10T01P
3 Produse

Fisa tehnica

Producător
HONEYWELL
Utilizare
seria AML
Tip accesorii pt. întrerupătoare
capac
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work