Categorii
Comutator de presiune SPST-NO cu şuruburi | Electronic-mag.ro | Componente Electronice
  • Comutator de presiune SPST-NO cu şuruburi | Electronic-mag.ro | Componente Electronice
  • Comutator de presiune SPST-NO cu şuruburi | Electronic-mag.ro | Componente Electronice

Comutator de presiune SPST-NO cu şuruburi

76053-00000350-01
Comutator: de presiune; Poz: 2; SPST-NO; Term: cu şurub; cu şurub
671,16 lei
In Stoc

Credit module tbi bank 3.4.2

178.16 lei x 4 luni

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Comutatorul de presiune Poz: 2 SPST-NO Term: cu şurub cu şurub, 76053-00000350-01 de la HONEYWELL este o alegere excelentă pentru aplicațiile dumneavoastră electronice. Acest comutator are o temperatură de lucru extinsă, cuprinsă între -40°C și 125°C, ceea ce îl face potrivit pentru diverse medii de lucru. Seria producătorului, 5000, garantează calitatea și fiabilitatea produsului.

Cu dimensiuni compacte de 37x58mm, acest comutator este ușor de integrat în diverse echipamente. Terminalele cu șurub asigură o conexiune solidă și sigură. Cu o presiune de lucru de 2410mbar și o rezistență mecanică de 1000000 de cicluri, acest comutator este construit pentru performanță pe termen lung.

Configurația pini SPST-NO și cele 2 poziții stabile fac din acest comutator o alegere ideală pentru aplicațiile dumneavoastră. Butonul rotund de culoare argintie completează aspectul elegant al acestui produs. Alegeți calitatea și fiabilitatea cu comutatorul de presiune HONEYWELL!
Detalii ale produsului
4 Produse

Fisa tehnica

Referință 76053-00000350-01
Producător HONEYWELL
Terminale cu şurub
Seria producătorului 5000
Temperatura de lucru -40...125°C
Montare cu şurub
Presiune de lucru 2410mbar
Dimensiuni carcasă 37x58mm
Rezistenţă mecanică 1000000 cicluri
Configuraţie pini SPST-NO
Nr. poziţii stabile 1
Tip comutator de presiune
Numărul tuturor poziţiilor 2
Formă buton rotund
Culoare buton argintiu
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
1 produse asociate: