Comutator picior SPST-NO/SPST-NC 6A 250VAC
  • Comutator picior SPST-NO/SPST-NC 6A 250VAC
  • Comutator picior SPST-NO/SPST-NC 6A 250VAC

Comutator picior SPST-NO/SPST-NC 6A 250VAC

PA 20100
Comutator: de picior; Poz.i stab: 1; SPST-NO + SPST-NC; 6A/250VAC
235,10 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Comutatorul de picior PIZZATO ELETTRICA Poz.i stab: 1 SPST-NO SPST-NC 6A/250VAC, PA 20100 este un dispozitiv electric de înaltă calitate, ideal pentru aplicații industriale și comerciale. Acest comutator este fabricat de PIZZATO ELETTRICA, un producător de renume în industria electronică.

Terminalele cu șurub asigură o conexiune sigură și stabilă, fără riscul de slăbire sau întrerupere a circuitului. Clasa de etanșeitate IP53 protejează comutatorul împotriva prafului și a stropilor de apă, asigurând o funcționare fiabilă în diverse medii de lucru.

Configurația pini SPST-NO SPST-NC oferă flexibilitate în funcționare, permitând controlul atât al unui circuit deschis, cât și al unuia închis. Cu o singură poziție stabilă, acest comutator este ușor de utilizat și de instalat.

Comutatorul de picior are un mod de comutare ON-(ON), ceea ce îl face potrivit pentru aplicații care necesită comutare rapidă și precisă. Sarcina admisibilă a contactelor AC este de 6A la 250V AC, asigurând o performanță de încredere în timpul utilizării.

Cu o culoare roșie vibrantă, acest comutator nu numai că oferă o funcționalitate excelentă, dar adaugă și un element de stil la echipamentele dvs. electronice. Alegeți Comutatorul de picior PIZZATO ELETTRICA pentru performanță și calitate superioare în aplicațiile dvs. electronice.
Detalii ale produsului
PA20100
22 Produse

Fisa tehnica

Producător
PIZZATO ELETTRICA
Terminale
cleme cu şurub
Clasă etanşeitate
IP53
Configuraţie pini
SPST-NO + SPST-NC
Nr. poziţii stabile
1
Tip comutator
de picior
Mod comutare
ON-(ON)
Sarcină admisibilă contacte AC @R
6A / 250V AC
Culoare
roşie
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work