• Nou
Întrerupător codificare HEX/BCD 16 Poz THT
  • Întrerupător codificare HEX/BCD 16 Poz THT

Întrerupător codificare HEX/BCD 16 Poz THT

A6CV-16R
Întrerupător codificare; HEX/BCD; Poz: 16; THT; Rizol min: 100MΩ
48,35 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Întrerupătorul de codificare HEX/BCD Poz: 16 THT de la OMRON Electronic Components este o soluție de înaltă calitate pentru aplicațiile dumneavoastră electronice. Acest întrerupător este proiectat cu atenție pentru a se potrivi perfect în circuitele dvs. și pentru a oferi o funcționalitate fiabilă pe termen lung.

Cu o temperatură de lucru cuprinsă între -20 și 70°C, acest întrerupător poate fi utilizat într-o varietate de medii de lucru fără a compromite performanța. Montarea THT și carcasa DIP6 fac instalarea ușoară și asigură o durabilitate sporită.

Terminalele pentru PCB și în unghi permit conectarea simplă la plăcile de circuit imprimate, în timp ce dimensiunile compacte ale carcasei de 9x7,1x7,1mm fac ca acest întrerupător să fie potrivit pentru aplicații cu spațiu limitat.

Cu 16 poziții stabile, acest întrerupător oferă o gamă largă de opțiuni de setare. Rezistența izolației minime de 0,1GΩ și rezistența maximă a contactului de 200mΩ asigură o conexiune sigură și fiabilă.

Subtipul HEX/BCD și momentul forței de comutare de 1Ncm fac din acest întrerupător o alegere excelentă pentru aplicațiile care necesită precizie și fiabilitate. Cu o sarcină admisibilă de contacte DC de 0,1A / 30V DC, acest întrerupător este potrivit pentru o varietate de aplicații. Rasterul terminal de 2,54mm facilitează integrarea acestui întrerupător în proiectele dvs. electronice.

În concluzie, întrerupătorul de codificare HEX/BCD Poz: 16 THT de la OMRON Electronic Components este o alegere excelentă pentru proiectele dumneavoastră electronice. Fiabil, precis și ușor de integrat, acest întrerupător vă va ajuta să obțineți rezultate remarcabile în aplicațiile dvs. Electrice.
Detalii ale produsului
A6CV-16R
108 Produse

Fisa tehnica

Producător
OMRON Electronic Components
Seria producătorului
A6CV
Temperatura de lucru
-20...70°C
Montare
THT
Carcasă
DIP6
Terminale
pt. PCB
în unghi
Dimensiuni carcasă
9x7,1x7,1mm
Nr. poziţii stabile
16
Caracteristici întrerupătoare
fără buton
Tip comutator
întrerupător codificare
Sarcină admisibilă contacte DC @R
0,1A / 30V DC
Numărul tuturor poziţiilor
16
Raster terminale
2,54mm
Rezistenţă izolaţie min.
0,1GΩ
Rezistenţă contact max.
200mΩ
Subtip întrerupător
HEX/BCD
Momentul forţei de comutare
1Ncm
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work