• Nou
Stilou cu Bilă Neagră Pilot G2
  • Stilou cu Bilă Neagră Pilot G2

Stilou cu Bilă Neagră Pilot G2

PENTEL-BL77/BK
Stilou cu bilă; neagră; BL77
27,19 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Stiloul cu bilă neagră BL77 de la PENTEL este un instrument de scris de înaltă calitate, ideal pentru utilizarea zilnică la birou sau acasă. Acest stilou este fabricat de PENTEL, un producător de renume în domeniul articolelor de papetărie. Seria producătorului este BL77, garantându-vă o calitate superioară și durabilitate pe termen lung.

Culoarea neagră a acestui stilou este elegantă și potrivită pentru orice ocazie. Designul ergonomic al stiloului asigură o priză confortabilă și o experiență de scris fără efort. Stiloul cu bilă BL77 este un articol de birou indispensabil, potrivit pentru semnături, notițe sau scris de zi cu zi.

Cu acest stilou cu bilă de la PENTEL, veți experimenta o scriere fluentă și precisă, datorită vârfului fin și cernelei de înaltă calitate. Indiferent dacă lucrați la birou sau sunteți în mișcare, acest stilou este partenerul perfect pentru a vă ajuta să vă exprimați gândurile și ideile în cel mai elegant mod posibil.

Adăugați un plus de stil și eleganță la munca dvs. de zi cu zi cu stiloul cu bilă neagră BL77 de la PENTEL. Alegeți calitatea și fiabilitatea pe termen lung pentru toate nevoile dvs. de scriere!
Detalii ale produsului
PENTEL
PENTEL-BL77/BK
2 Produse

Fisa tehnica

Producător
PENTEL
Seria producătorului
BL77
Culoare
neagră
Tip articol de birou
stilou cu bilă
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work