• Nou
Transformator LAN SMD 1 Port 0-70°C 1dB
  • Transformator LAN SMD 1 Port 0-70°C 1dB

Transformator LAN SMD 1 Port 0-70°C 1dB

H5007NL
Transformator: LAN; SMD; 0÷70°C; 1dB; Număr porturi: 1
39,13 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Transformatorul LAN SMD 0÷70°C 1dB de la PULSE este o soluție inovatoare și eficientă pentru rețelele LAN. Proiectat de către producătorul de încredere PULSE, acest transformator este ideal pentru a asigura o performanță optimă într-un mediu de lucru cu temperaturi cuprinse între 0 și 70°C. Cu montare SMD și un singur port, acest transformator LAN oferă o conexiune stabilă și rapidă pentru rețelele Ethernet 10/100/1000Mbps.

Cu un coeficient de amortizare de 1dB, acest transformator este conceput pentru a minimiza pierderile de semnal și a asigura o transmitere eficientă a datelor. Indiferent dacă este folosit în aplicații industriale sau comerciale, acest transformator LAN de la PULSE va satisface cu siguranță cerințele dumneavoastră în ceea ce privește performanța și fiabilitatea rețelei.

Beneficiind de tehnologia de ultimă generație și de standarde ridicate de calitate, transformatorul LAN SMD 0÷70°C 1dB de la PULSE reprezintă alegerea perfectă pentru orice proiect de rețea LAN. Nu lăsați performanța rețelei dumneavoastră la voia întâmplării - alegeți transformatorul LAN de încredere de la PULSE pentru rezultate de top!
Detalii ale produsului
PULSE
H5007NL
421 Produse

Fisa tehnica

Producător
PULSE
Temperatura de lucru
0...70°C
Montare
SMD
Tip transformator
LAN
Număr porturi
1
Subtip reţea
Ethernet 10/100/1000Mbps
Coeficient de amortizare
1dB
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work