Set Indicator de Protecție Folie Autoadezivă
  • Set Indicator de Protecție Folie Autoadezivă
  • Set Indicator de Protecție Folie Autoadezivă

Set Indicator de Protecție Folie Autoadezivă

PLB-PV-SET1
Indicator de protecţie; folie autoadezivă
131,45 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Indicatorul de protecţie folie autoadezivă PLB-PV-SET1 de la PARTEX este un produs de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi o protecţie eficientă împotriva deteriorărilor și a factorilor externi dăunători. Cu un total de 27 de etichete incluse în set, acest indicator este ideal pentru utilizare în diferite aplicații electronice.

Fabricat de către PARTEX, un producător de renume în industria electronică, acest indicator de protecţie este realizat dintr-un material durabil de folie autoadezivă, care oferă o aderență puternică și rezistență îndelungată la uzură. Tipul elementului SSM asigură o protecție eficientă împotriva lovirilor, zgârieturilor și altor daune mecanice.

Cu Indicatorul de protecţie folie autoadezivă PLB-PV-SET1, veți putea proteja cu ușurință componentele electronice sensibile, prevenind astfel defectările și asigurând o funcționare optimă a dispozitivelor dumneavoastră. Fiind ușor de aplicat și cu un design compact, acest produs este potrivit pentru o gamă variată de aplicații, fiind o alegere excelentă pentru pasionații de electronică și profesioniștii din domeniu. Optați pentru calitate și fiabilitate cu Indicatorul de protecţie folie autoadezivă PLB-PV-SET1 de la PARTEX.
Detalii ale produsului
PLB-PV-SET1
10 Produse

Fisa tehnica

Producător
PARTEX
Număr etichete
27buc.
Material
folie autoadezivă
Tip element SSM
indicator de protecţie
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work