• Nou
Conector Rapid Oțel Zincat G 1/2 250 Bar
  • Conector Rapid Oțel Zincat G 1/2 250 Bar

Conector Rapid Oțel Zincat G 1/2 250 Bar

242.53-OC
Conector rapid; max.250bar; G 1/2"; ştuţ,bilateral; oţel zincat
46,38 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Conectorul rapid max.250bar G 1/2 ştuţ bilateral din oţel zincat de la PNEUMAT este o soluție ideală pentru conexiuni rapide și sigure în aplicațiile hidraulice. Cu o presiune de lucru maximă de 250bar, acest conector este sigur și fiabil în condiții de lucru dificile, având o temperatură de lucru cuprinsă între -25 și 125°C.

Carcasa din oțel zincat conferă rezistență la coroziune și durabilitate în timp, asigurând o funcționare optimă în diverse medii de lucru. Dimensiunea compactă de 44mm și filetul interior de tip G 1/2 fac ca acest conector să fie ușor de integrat în diferite sisteme hidraulice.

Etanșarea din cauciuc NBR asigură o sigilare perfectă și evită scurgerile de lichide, iar subtipul conectorului conform standardului ISO 7241-1 A garantează compatibilitate și interoperabilitate fără probleme. Versiunea termenilor de îmbinare bilateral și ștuț oferă o conexiune rapidă și simplă, fără a compromite siguranța și eficiența.

Acest conector rapid este un accesoriu hidraulic de înaltă calitate, potrivit pentru o varietate de aplicații industriale. Cu o dimensiune SW de 27mm, acest conector este ușor de manipulat și montat, facilitând întreținerea și repararea echipamentelor hidraulice. Optați pentru Conectorul rapid max.250bar G 1/2 ştuţ bilateral de la PNEUMAT pentru performanță și fiabilitate în orice aplicație hidraulică!
Detalii ale produsului
242.53-OC
4 Produse

Fisa tehnica

Producător
PNEUMAT
Temperatura de lucru
-25...125°C
Material carcasă
oţel zincat
Presiune de lucru
max. 250bar
Subtip conector
ISO 7241-1 A
Dimensiune L
44mm
Material etanşare
cauciuc NBR
Filet interior
G 1/2"
Vers. term. îmbinare
bilateral
ştuţ
Tip accesorii hidraulice
conector rapid
Dimensiune SW
27mm
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work