Geantă Rulabilă pentru Unelte
  • Geantă Rulabilă pentru Unelte
  • Geantă Rulabilă pentru Unelte

Geantă Rulabilă pentru Unelte

00 19 56 LE
Geantă: pt.unelte, rulabilă
109,42 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Geanta pentru unelte rulabila 00 19 56 LE de la producatorul KNIPEX este un accesoriu indispensabil pentru orice profesionist sau entuziast DIY. Aceasta geanta este proiectata pentru a usura transportul si organizarea uneltelor si accesoriilor tale, indiferent daca lucrezi in atelier sau pe santier.

Cu o constructie durabila si rezistenta, geanta este conceputa pentru a rezista uzurii zilnice si pentru a-ti pastra uneltele in siguranta. Compartimentarea inteligenta iti permite sa iti organizezi eficient uneltele si sa ai acces usor la ele atunci cand ai nevoie.

Designul rulabil al gentii iti ofera flexibilitate si portabilitate, permitandu-ti sa o transporti cu usurinta de la un loc de munca la altul. Materialul de calitate si cusaturile solide asigura durabilitatea si fiabilitatea pe termen lung.

Indiferent daca esti electrician, instalator, tamplar sau pur si simplu un pasionat de bricolaj, geanta pentru unelte rulabila 00 19 56 LE de la KNIPEX este alegerea perfecta pentru a-ti pastra uneltele organizate si la indemana. Investeste in calitate si eficienta cu aceasta geanta practica si functionala!
Detalii ale produsului
KNP.001956LE
2 Produse

Fisa tehnica

Producător
KNIPEX
Tip geantă
pt. unelte, rulabilă
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work