Adaptor Dinamometric 1/4 0,6Nm
  • Adaptor Dinamometric 1/4 0,6Nm
  • Adaptor Dinamometric 1/4 0,6Nm

Adaptor Dinamometric 1/4 0,6Nm

4-981
Adaptor; max.0,6Nm; Fixare: 1/4"; Subtip: dinamometrică
207,67 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Adaptorul dinamometric BERNSTEIN, model 4-981, este o unealtă de înaltă calitate, concepută pentru a oferi performanțe superioare în domeniul electronicelor. Momentul de torsiune maxim de 0.6Nm permite utilizatorilor să fixeze cu precizie șuruburi și alte piese mici, fără a le deteriora. Fixarea de 1/4 asigură compatibilitatea cu o gamă largă de echipamente și accesorii.

Acest adaptor este ideal pentru utilizarea cu capete de șurubelniță, fiind perfect pentru lucrările de asamblare sau de întreținere a echipamentelor electronice. Construit de către prestigiosul producător BERNSTEIN, acest adaptor se remarcă prin durabilitatea și fiabilitatea sa.

Cu designul său ergonomic și manevrabilitatea ușoară, acest adaptor dinamometric este un instrument indispensabil în trusa de unelte a oricărui profesionist în domeniul electronicelor. Eficiența și precizia sa îl fac potrivit atât pentru uz casnic, cât și pentru utilizare în industrie.

Investiția într-un adaptor dinamometric de înaltă calitate precum cel de la BERNSTEIN este garantată să vă aducă rezultatele dorite în domeniul electronicelor. Alegeți performanță și fiabilitate cu adaptorul BERNSTEIN, pentru a vă facilita munca și a asigura rezultate de calitate superioară.
Detalii ale produsului
BRN-4-981
13 Produse

Fisa tehnica

Producător
BERNSTEIN
Tip unealtă
adaptor
Utilizarea uneltei
capete de şurubelniţă
Moment de torsiune
max. 0,6Nm
max. 0.6Nm
Fixare
1/4"
Subtip şurubelniţă
dinamometrică
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work