• Nou
Tub LED Rotund Flexibil
  • Tub LED Rotund Flexibil

Tub LED Rotund Flexibil

LC-12.0
Tub pentru LED-uri; rotund; flexibil
37,60 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Tubul pentru LED-uri rotund flexibil de la BIVAR este soluția perfectă pentru iluminarea cu LED-uri într-un mod eficient și estetic. Cu o lungime de 305mm și o formă rotundă, acest tub este ideal pentru a fi folosit în diverse aplicații de iluminare. Fiind flexibil, acesta poate fi ușor instalat în diferite locuri și poate fi adaptat în funcție de nevoile dumneavoastră.

Acest tub pentru LED-uri vine în culoarea neagră clasică, potrivindu-se perfect în orice decor. Este fabricat de către producătorul de încredere BIVAR, garantându-vă calitate și durabilitate în timp. Indiferent dacă este folosit în locuințe, birouri sau spații comerciale, acest tub pentru LED-uri va oferi o iluminare uniformă și eficientă, fără a consuma prea multă energie.

Cu ajutorul acestui tub flexibil de la BIVAR, veți putea crea un ambient plăcut și confortabil, beneficiind de toate avantajele oferite de tehnologia LED. Nu mai stați pe gânduri și investiți în iluminatul eficient și modern oferit de acest tub pentru LED-uri rotund flexibil!
Detalii ale produsului
BIVAR
LC-12.0
263 Produse

Fisa tehnica

Producător
BIVAR
Versiune
flexibil
Lungime
305mm
Formă
rotund
Tip accesorii pentru diode LED
tub pentru LED-uri
Culoare
neagră
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work