• Nou
Manson Protectie Ventilator 38mm
  • Manson Protectie Ventilator 38mm

Manson Protectie Ventilator 38mm

CS-112/132-T-38
Manşon pentru grilă de protecţie ventilator; 38mm
47,03 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Manşonul pentru grilă de protecţie ventilator de 38mm, produs de SYNFLEX, este soluţia ideală pentru a proteja ventilatoarele de praf, murdărie şi alte particule nedorite. Datorită diametrului interior de 38mm, acest manşon se potriveşte perfect pe majoritatea ventilatoarelor de dimensiuni standard.

Acest tip de accesoriu pentru ventilatoare este fabricat de SYNFLEX, un producător de încredere cunoscut pentru calitatea şi durabilitatea produselor sale. Manşonul pentru grilă de protecţie ventilator este proiectat special pentru a asigura o protecţie eficientă împotriva deteriorării ventilatoarelor şi pentru a menţine un flux de aer optim în sistemul dvs. de răcire.

Cu acest manşon instalat, puteţi fi siguri că ventilatorul dvs. va funcţiona la capacitate maximă şi va avea o durată de viaţă mai lungă. Este o investiţie mică care poate face o mare diferenţă în performanţa sistemului dvs. electronic. Alegeţi calitatea şi fiabilitatea SYNFLEX pentru a vă asigura că echipamentele dvs. sunt protejate şi funcţionează în parametri optimi.
Detalii ale produsului
SYNFLEX
CS-112/132-T-38
1 Obiect

Fisa tehnica

Producător
SYNFLEX
Diametru interior
38mm
Tip accesorii pentru ventilatoare
manşon pentru grilă de protecţie ventilator
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work