Conectori USB Navigator
  • Conectori USB Navigator

Conectori USB Navigator

83032108
Conectori USB; Navigator
311,63 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Conectori USB Navigator, 83032108 de la OHAUS este un echipament de înaltă calitate, proiectat pentru a satisface nevoile dumneavoastră de conectivitate. Acești conectori USB Navigator sunt fabricați de OHAUS, un producător de renume în industria electronică. Seria producătorului, Navigator, garantează fiabilitatea și performanța acestor conectori.

Cu acești conectori USB Navigator, veți putea conecta dispozitivele dvs. electronice cu ușurință și rapiditate. Acești conectori sunt compatibili cu articolele conexe OHS-NVT22000 și sunt proiectați special pentru a oferi o conexiune stabilă și rapidă între dispozitive.

Tipul echipamentului, conectori USB, este perfect pentru utilizarea în diverse aplicații, cum ar fi transferul de date sau încărcarea dispozitivelor electronice. Cu acești conectori USB Navigator, veți beneficia de o calitate superioară și de o durabilitate remarcabilă.

Investiția în acești conectori USB Navigator de la OHAUS va aduce un plus de eficiență și fiabilitate în activitățile dvs. zilnice. Alegeți calitatea și performanța cu conectorii USB Navigator de la OHAUS!
Detalii ale produsului
OHS-USB
6 Produse

Fisa tehnica

Producător
OHAUS
Seria producătorului
Navigator
Articole conexe
OHS-NVT22000
Tip echipament
conectori USB
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work