Semnalizator Debit Lichid SPDT F61SD-9175
  • Semnalizator Debit Lichid SPDT F61SD-9175
  • Semnalizator Debit Lichid SPDT F61SD-9175

Semnalizator Debit Lichid SPDT F61SD-9175

F61SD-9175
Modul: semnalizator; Val.control: debit de lichid; OUT 1: SPDT
1.450,53 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Modulul semnalizator Val.control debit de lichid OUT 1 SPDT, F61SD-9175 de la JOHNSON CONTROLS este un dispozitiv de încredere și performant, ideal pentru controlul debitului de lichid în diverse aplicații. Acesta este fabricat de către JOHNSON CONTROLS, unul dintre cei mai reputați producători din industria electronică.

Cu o temperatură de lucru maximă de 55°C, modulul F61 este proiectat pentru a funcționa eficient în condiții variate de temperatură. Seria producătorului, F61, garantează calitatea și fiabilitatea produsului. Tipul modulului este semnalizator, oferind o funcționalitate precisă și ușor de utilizat.

Parametrii electrici ai ieșirii 1 sunt de 250V AC / 8A, asigurând o putere adecvată pentru controlul debitului de lichid. Clasa de etanșeitate IP43 protejează dispozitivul împotriva intrării de apă și praf, extinzând astfel durata de viață a acestuia.

Subtipul ieșirii 1 este SPDT, oferind flexibilitate în controlul debitului de lichid. Valorile controlate sunt debitul de lichid, ideal pentru aplicații care necesită monitorizarea acestui parametru. Utilizarea recomandată este pentru etilen glicol, fiind potrivit pentru diverse aplicații industriale.

Carcasa dispozitivului este fabricată din alamă, asigurând rezistență și durabilitate în timp. Presiunea de lucru maximă este de 10 bar, permitând utilizarea în condiții de presiune ridicată. Caracteristicile senzorilor includ un punct de acționare reglabil, oferind control precis și adaptabilitate în funcționare.

Temperatura maximă a mediului în care poate fi utilizat dispozitivul este de 100°C, asigurând performanțe optime în condiții termice extreme. Modulul semnalizator Val.control debit de lichid OUT 1 SPDT, F61SD-9175 de la JOHNSON CONTROLS este alegerea perfectă pentru aplicațiile care necesită controlul precis al debitului de lichid.
Detalii ale produsului
F61SD-9175
1 Obiect

Fisa tehnica

Producător
JOHNSON CONTROLS
Seria producătorului
F61
Temperatura de lucru
max. 55°C
Utilizare
apă
etilen glicol
Material carcasă
alamă
policarbonat
Presiune de lucru
max. 10bar
Tip modul
semnalizator
Clasă etanşeitate
IP43
Valoare controlată
debit de lichid
Parametri electrici ieşire 1
250V AC / 8A
Subtip ieşire 1
SPDT
Caracteristici senzori
punct de acţionare reglabil
Temperatură max. mediu
100°C
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work