Releu Termic 2-3,3A cu Șurub
  • Releu Termic 2-3,3A cu Șurub
  • Releu Termic 2-3,3A cu Șurub

Releu Termic 2-3,3A cu Șurub

11RF933
Releu termic; Serie: 11RF9; Term: cleme cu şurub; 2÷3,3A
296,40 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Releul termic Serie: 11RF9 Term: cleme cu şurub 2÷3,3A, 11RF933, marca LOVATO ELECTRIC, este un produs de înaltă calitate, ideal pentru controlul și protecția echipamentelor electrice. Producătorul acestui releu termic este LOVATO ELECTRIC, iar terminalele sunt echipate cu cleme cu şurub pentru o instalare ușoară și sigură. Valoarea controlată a acestui releu termic este eroare de fază, asigurând o protecție eficientă împotriva supratensiunilor. Modul de ștergere este manual, permițând utilizatorului să intervină rapid și eficient în caz de necesitate.

Intervalul de setare a declanșatorului de supratensiune este cuprins între 2 și 3.3A, oferind o protecție precisă în funcție de necesitățile specifice ale echipamentului electric. Acest releu termic face parte din seria de contactoare 11RF9, garantând compatibilitate și funcționare optimă. De asemenea, este prevăzut cu accesorii pentru contactoare, precum releul termic, pentru o funcționare completă și integrată a sistemului electric.

Releul termic Serie: 11RF9 Term: cleme cu şurub 2÷3,3A, 11RF933 este soluția perfectă pentru protejarea echipamentelor electrice împotriva suprasarcinilor și supratensiunilor, asigurând fiabilitate și performanță pe termen lung. Alegeți calitatea și siguranța oferite de LOVATO ELECTRIC pentru echipamentele dumneavoastră electrice!
Detalii ale produsului
11RF933
7 Produse

Fisa tehnica

Producător
LOVATO ELECTRIC
Terminale
cleme cu şurub
Valoare controlată
eroare de fază
Mod ştergere
manual
Interval setare declanşator supratensiune
2...3,3A
2...3.3A
Serie contactor
11RF9
Tip accesorii pentru contactoare
releu termic
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work