Element de Cuplare RF 11G372
  • Element de Cuplare RF 11G372
  • Element de Cuplare RF 11G372

Element de Cuplare RF 11G372

11G372
Element de cuplare; RF
138,72 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Elementul de cuplare RF, 11G372 de la LOVATO ELECTRIC este o soluție inovatoare pentru conectarea echipamentelor electronice într-un mod eficient și fiabil. Producătorul acestui element este LOVATO ELECTRIC, garantând calitatea și durabilitatea produsului.

Articolele conexe pentru acest element sunt RF, ceea ce asigură compatibilitatea cu echipamentele electronice moderne. De asemenea, tipul de accesorii pentru contactoare este element de cuplare, permitând o conectare ușoară și sigură a dispozitivelor.

Elementul de cuplare RF, 11G372 este proiectat pentru a oferi performanțe superioare și fiabilitate pe termen lung. Cu acest produs, veți putea să vă conectați echipamentele electronice într-un mod simplu și eficient, fără a compromite calitatea semnalului.

Investiția într-un element de cuplare de înaltă calitate precum RF, 11G372 de la LOVATO ELECTRIC este o alegere inteligentă pentru oricine caută un produs fiabil și performant pentru conectarea echipamentelor electronice. Alegeți calitatea și fiabilitatea cu acest element de cuplare de la LOVATO ELECTRIC.
Detalii ale produsului
11G372
2 Produse

Fisa tehnica

Producător
LOVATO ELECTRIC
Articole conexe
RF
Tip accesorii pentru contactoare
element de cuplare
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work