• Nou
Mufă RCA Mamă Lipire Aurită Neagră 3-7mm
  • Mufă RCA Mamă Lipire Aurită Neagră 3-7mm

Mufă RCA Mamă Lipire Aurită Neagră 3-7mm

ACJR-BLK
Mufă; RCA; mamă; drept; lipire; neagră; aurit; pe cablu; 3÷7mm
29,35 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Mufă RCA mamă drept lipire neagră aurit pe cablu 3÷7mm de la AMPHENOL este soluția perfectă pentru o conexiune de înaltă calitate între dispozitivele electronice. Acest conector este fabricat de AMPHENOL, un producător de renume în industria electronică. Placarea aurită a contactelor asigură o transmisie de semnal fără interferențe, garantând o calitate superioară a sunetului sau imaginii.

Cu un diametru exterior de cablu cuprins între 3 și 7mm, acest conector RCA mamă drept este potrivit pentru o gamă variată de cabluri. Orientarea spațială dreaptă facilitează instalarea și conexiunea corectă a dispozitivelor. Montarea electrică prin lipire este simplă și eficientă, asigurând o conexiune stabilă și de lungă durată.

Conectorul RCA este ideal pentru echipamente audio sau video, oferind o compatibilitate extinsă. Montarea mecanică pe cablu este rapidă și ușoară, permitând instalarea rapidă a conectorului. Culoarea neagră a carcasei conferă un aspect elegant și discret, integrându-se perfect în orice set-up.

Cu o secțiune maximă a cablului de 2,5mm², acest conector RCA mamă drept este potrivit pentru o varietate de aplicații. Eticheta de culoare neagră completează aspectul general al conectorului, oferind o identificare ușoară în cazul unor instalări complexe. Investiți în calitate și performanță cu mufa RCA mamă drept lipire neagră aurită pe cablu 3÷7mm de la AMPHENOL.
Detalii ale produsului
ACJR-BLK
2 Produse

Fisa tehnica

Producător
AMPHENOL
Placare contact
aurit
Diametru exterior cablu
3...7mm
Orientare spaţială
drept
conector
mufă
Montare electrică
lipire
Tip conector
RCA
Montare mecanică
pe cablu
Subtip conector
mamă
Culoare carcasă
neagră
Secţiune cablu max.
2,5mmsup2/sup
Culoare etichetă
negru
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work