• Nou
Cuplă Conector Fibră Optică ST
  • Cuplă Conector Fibră Optică ST
  • Cuplă Conector Fibră Optică ST

Cuplă Conector Fibră Optică ST

29420099
Conector: fibră optică; cuplă; ST(BFOC)
75,44 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Conectorul de fibră optică cuplă ST(BFOC) de la LAPP este un produs de înaltă calitate, fabricat de către un producător de renume în domeniul electronicelor. Acest conector este ideal pentru conectarea rapidă și sigură a cablurilor de fibră optică, asigurând o conexiune stabilă și eficientă.

Cu un design de cuplare simplu și eficient, acest conector este ușor de instalat și de utilizat, fără a necesita cunoștințe specializate în electronică. Versiunea conectorului ST(BFOC) asigură o compatibilitate perfectă cu cablurile de fibră optică, garantând o transmisie fără pierderi de date.

Tipul conectorului de fibră optică este perfect adaptat pentru utilizarea în rețele de comunicații, transmisii de date sau alte aplicații care necesită o conexiune rapidă și fiabilă. Cu conectorul de fibră optică cuplă ST(BFOC) de la LAPP, veți beneficia de performanțe excelente și de o durabilitate ridicată, pentru o utilizare îndelungată fără probleme. Alegeți calitatea și fiabilitatea oferite de LAPP pentru toate nevoile dvs. de conectivitate în domeniul electronicelor.
Detalii ale produsului
29420099
4 Produse

Fisa tehnica

Producător
LAPP
conector
cuplă
Versiune conector
ST(BFOC)
Tip conector
fibră optică
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work