• Nou
Conector Microfon 5-Pin Drept
  • Conector Microfon 5-Pin Drept

Conector Microfon 5-Pin Drept

MIC345
Mufă; pentru microfoane; tată; PIN: 5; pe cablu; drept
34,97 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Mufa pentru microfoane tată PIN: 5 pe cablu drept de la NINIGI este un conector de înaltă calitate, proiectat pentru a oferi o conexiune sigură și fiabilă între echipamentele audio. Producătorul acestui produs este NINIGI, ceea ce garantează standarde ridicate de calitate și durabilitate. Orientarea spațială dreaptă facilitează conectarea dispozitivelor fără efort, asigurând o transmisie clară a sunetului.

Conectorul este de tip mufă, special conceput pentru microfoane, oferind compatibilitate și versatilitate în utilizare. Cu un număr de pini de 5, acest conector permite transmiterea semnalului audio într-un mod eficient și fără pierderi de calitate. Montarea mecanică pe cablu este simplă și ușoară, asigurând o conexiune stabilă în orice situație.

Subtipul conectorului este tată, ceea ce îl face potrivit pentru diverse aplicații în industria audio. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul audio sau un pasionat de sunet de înaltă calitate, mufa pentru microfoane tată PIN: 5 pe cablu drept de la NINIGI este alegerea perfectă pentru a vă satisface nevoile de conectivitate audio.
Detalii ale produsului
MIC345
900 Produse

Fisa tehnica

Producător
NINIGI
Orientare spaţială
drept
conector
mufă
Tip conector
pentru microfoane
Numărul de pini
5
Montare mecanică
pe cablu
Subtip conector
tată
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work