• Nou
Soclu Microfon Montare Panou 7 Pin
  • Soclu Microfon Montare Panou 7 Pin

Soclu Microfon Montare Panou 7 Pin

FC684207
Soclu; pentru microfoane; tată; PIN: 7; pt.montare pe panou
34,94 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Soclu pentru microfoane tată PIN: 7 pt. montare pe panou de la CLIFF este un conector de înaltă calitate proiectat pentru a satisface nevoile profesioniștilor din domeniul electronicelor. Producătorul acestui soclu este CLIFF, cunoscut pentru standardele sale ridicate de calitate și durabilitate. Conectorul este special conceput pentru microfoane, având un tip de conector dedicat pentru a asigura o conexiune stabilă și de înaltă performanță.

Cu un număr impresionant de pini de 7, acest soclu pentru microfoane tată este perfect pentru aplicații care necesită o conexiune complexă. Montarea mecanică pe panou este simplă și eficientă, asigurând o instalare rapidă fără probleme. Subtipul conectorului este tată, oferind compatibilitate cu o varietate de echipamente electronice.

Diametrul orificiului de montaj de 16mm face ca acest soclu să fie potrivit pentru o gamă largă de aplicații și dispozitive. Indiferent dacă lucrați în producție sau în proiectarea circuitelor electronice, acest soclu pentru microfoane tată PIN: 7 pt. montare pe panou de la CLIFF este alegerea ideală pentru nevoile dvs. de conectare. Optați pentru calitate și performanță superioare cu acest conector de încredere de la CLIFF.
Detalii ale produsului
FC684207
100 Produse

Fisa tehnica

Producător
CLIFF
conector
soclu
Tip conector
pentru microfoane
Numărul de pini
7
Montare mecanică
pt. montare pe panou
Subtip conector
tată
Diametru orificiu de montaj
16mm
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work