Manșon Termocontractabil 9 Drept
  • Manșon Termocontractabil 9 Drept
  • Manșon Termocontractabil 9 Drept

Manșon Termocontractabil 9 Drept

634051-000
Accesorii: manşon termocontractabil; dimensiune 9; drept
124,04 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Accesorii: manşon termocontractabil dimensiune 9 drept, 634051-000 de la TE Connectivity este o soluție inovatoare și fiabilă pentru conectarea cablurilor electrice. Producătorul acestui produs este TE Connectivity, cunoscut pentru calitatea și durabilitatea componentelor sale. Carcasa de dimensiune 9 asigură compatibilitatea perfectă cu diverse tipuri de cabluri, având un diametru exterior cuprins între 5.6 și 13mm. Seria producătorului este RAYCHEM, garantând performanță și siguranță în utilizare.

Orientarea spațială dreaptă a acestor accesorii pentru conectori facilitează instalarea și conectarea acestora într-un mod simplu și eficient. Manșonul termocontractabil este ideal pentru protecția cablurilor împotriva factorilor externi precum umiditatea sau praful, prelungind astfel durata de viață a sistemului electric.

Datorită acestor caracteristici deosebite, Accesorii: manşon termocontractabil dimensiune 9 drept, 634051-000 de la TE Connectivity reprezintă alegerea perfectă pentru proiectele tale electrice, oferindu-ți siguranță, durabilitate și performanță pe termen lung. Optează pentru calitate și fiabilitate cu acest produs de înaltă calitate!
Detalii ale produsului
202K121-25/225-0
301 Produse

Fisa tehnica

Producător
TE Connectivity
Seria producătorului
RAYCHEM
Carcasă
dimensiune 9
Diametru exterior cablu
5,6...13mm
5.6...13mm
Orientare spaţială
drept
Tip accesorii pentru conectori
manşon termocontractabil
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work