• Nou
Splitter Coaxial 9,5mm Dublu
  • Splitter Coaxial 9,5mm Dublu

Splitter Coaxial 9,5mm Dublu

T-SPLIT-MFF
Splitter; coaxială 9,5mm priză x2,coaxială 9,5mm mufă
11,41 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Splitterul coaxial de 9,5mm priză x2 este un accesoriu de înaltă calitate, ideal pentru utilizatorii care doresc să distribuie semnalul TV în mai multe locuri. Cu o structură de cablu/adaptor de tip coaxial de 9,5mm mufă și coaxial de 9,5mm priză x2, acest splitter asigură o conexiune stabilă și de înaltă performanță.

Tipul de conexiune splitter permite utilizatorilor să conecteze rapid și ușor mai multe dispozitive fără a pierde calitatea semnalului. Cu o frecvență maximă de 1GHz și o frecvență minimă de 5MHz, acest splitter este potrivit pentru o gamă largă de aplicații TV.

Indiferent dacă doriți să conectați televizoare, playere DVD sau console de jocuri, acest splitter coaxial vă va oferi o experiență de vizionare fără probleme. Cu o construcție durabilă și fiabilă, acest splitter este proiectat pentru a rezista în timp și a oferi performanțe optime în orice mediu.

Îmbunătățiți-vă experiența de divertisment acasă cu acest splitter coaxial de înaltă calitate, perfect pentru distribuirea semnalului TV în întreaga locuință. Optați pentru performanță și fiabilitate cu acest splitter coaxial de 9,5mm priză x2!
Detalii ale produsului
T-SPLIT-MFF
14 Produse

Fisa tehnica

Structură cablu/adaptor
coaxială 9,5mm mufă
coaxială 9,5mm priză x2
Tip conexiune
splitter
Frecvenţă max.
1GHz
Frecvenţă min.
5MHz
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work