• Nou
Cablu Alimentare Ventilatoare 2m
  • Cablu Alimentare Ventilatoare 2m

Cablu Alimentare Ventilatoare 2m

LD-A2-20
Cablu: de alimentare pentru ventilatoare; Ştecher: dreaptă; 2m
20,29 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Cablu de alimentare pentru ventilatoare Ştecher dreaptă 2m de la LIAN DUNG este soluția perfectă pentru alimentarea eficientă a ventilatoarelor dumneavoastră. Fabricat de către renumitul producător LIAN DUNG, acest cablu se distinge prin calitatea și durabilitatea sa.

Cu o lungime generoasă de 2 metri, acest cablu vă oferă flexibilitate și libertate de mișcare pentru a conecta ventilatoarele în locurile dorite. Tipul de cablu, special conceput pentru ventilatoare, asigură o alimentare sigură și stabilă pentru dispozitivele dvs.

Acest cablu este ideal pentru utilizarea în alimentarea ventilatoarelor cu conductor de conectare 2,8x0,3mm. Cu o mufă dreaptă, acest cablu se conectează ușor și sigur la ventilatoarele dvs., fără a fi nevoie de efort suplimentar.

Dacă sunteți în căutarea unui cablu de alimentare de înaltă calitate pentru ventilatoarele dvs., Cablu de alimentare pentru ventilatoare Ştecher dreaptă 2m de la LIAN DUNG este alegerea perfectă pentru dvs. Nu lăsați ca o alimentare necorespunzătoare să afecteze performanța ventilatoarelor dvs. Alegeți calitatea și fiabilitatea oferite de LIAN DUNG!
Detalii ale produsului
LD-A2-20
84 Produse

Fisa tehnica

Producător
LIAN DUNG
Lungime cablu
2m
Tip cablu
de alimentare pentru ventilatoare
Utilizare
pentru alimentarea ventilatoarelor cu conductor de conectare 2,8x0,3mm
Tip mufă
dreaptă
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work