'Set Clame Auto 350 Buc Volvo'
  • 'Set Clame Auto 350 Buc Volvo'
  • 'Set Clame Auto 350 Buc Volvo'

'Set Clame Auto 350 Buc Volvo'

HT8G553
Car clips; 350pcs; Volvo
115,01 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
Ultimele produse in stoc
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Car clips 350pcs Volvo, HT8G553 de la HÖGERT TECHNIK sunt elemente de montare de înaltă calitate, concepute special pentru marca de autovehicule Volvo. Setul conține 350 de bucăți, astfel încât veți avea suficiente clipuri pentru diverse proiecte de instalare. Aceste car clips sunt fabricate de HÖGERT TECHNIK, un producător de renume în industria electronică, ceea ce garantează calitatea și durabilitatea acestora.

Fie că sunteți un profesionist în domeniul auto sau un pasionat de bricolaj, aceste car clips sunt soluția perfectă pentru fixarea diverselor componente în autovehiculul dvs. Ele sunt ușor de instalat și oferă o fixare sigură și stabilă, contribuind la buna funcționare a autovehiculului dumneavoastră.

Cu Car clips 350pcs Volvo, HT8G553 de la HÖGERT TECHNIK, veți beneficia de o soluție eficientă și convenabilă pentru nevoile dvs. de montare auto. Nu lăsați detaliile mici să vă împiedice să vă bucurați de o experiență de condus fără griji - alegeți calitatea și fiabilitatea oferite de HÖGERT TECHNIK!
Detalii ale produsului
HT8G553
3 Produse

Fisa tehnica

Producător
HÖGERT TECHNIK
Cantitate în set/ambalaj
350buc.
Destinaţie - marca autovehiculului
Volvo
Tip element de montare
car clips
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work