• Nou
Digital Contor Decadă TTL DIP14
  • Digital Contor Decadă TTL DIP14
  • Digital Contor Decadă TTL DIP14

Digital Contor Decadă TTL DIP14

NTE74LS197
IC: digital; contor decadă,clichet; TTL; THT; DIP14
69,74 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Circuitul integrat digital IC: contor decadă digital, clichet TTL THT DIP14 oferit de NTE Electronics este proiectat pentru a oferi performanțe excelente în diverse aplicații electronice. Acesta este montat pe placa de bază utilizând tehnologia THT și are o carcasă DIP14, care îl face ușor de integrat în diferite proiecte.

Acest circuit integrat este ideal pentru aplicații care necesită un contor decadă precis, datorită subtipului său de contor decadă. De asemenea, subtipul său de clichet asigură că datele sunt stocate și procesate în mod corect. Tehnologia TTL utilizată în acest circuit integrat asigură o performanță fiabilă și o comunicare eficientă între diferitele componente electronice.

NTE Electronics, producătorul acestui circuit integrat, este cunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale, ceea ce vă oferă încrederea că veți obține un produs de înaltă calitate. Indiferent de aplicația dvs., IC-ul digital IC: contor decadă digital, clichet TTL THT DIP14 de la NTE Electronics este alegerea perfectă pentru proiectele dvs. electronice.
Detalii ale produsului
NTE74LS197
5 Produse

Fisa tehnica

Producător
NTE Electronics
Montare
THT
Carcasă
DIP14
Tip circuit integrat
digital
Subtip circuit integrat
clichet
contor decadă
Tehnologie
TTL
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work