• Nou
Carcasă Alimentator Ventilată ABS 95x137x69 mm
  • Carcasă Alimentator Ventilată ABS 95x137x69 mm

Carcasă Alimentator Ventilată ABS 95x137x69 mm

ABS-67
Carcasă: pt.alimentator; ventilată; X: 95mm; Y: 137mm; Z: 69mm; ABS
43,25 lei
cu toate taxele incluse
Livrare in 1-2 zile
 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere
Carcasa pentru alimentator ventilată X: 95mm Y: 137mm Z: 69mm ABS este un produs de înaltă calitate, fabricat de către MASZCZYK. Această carcasă ventilată este perfectă pentru a proteja și a menține în siguranță dispozitivele electronice.

Cu o versiune ventilată, această carcasă este ideală pentru a asigura o circulație optimă a aerului în interiorul dispozitivului. Materialul din care este fabricată, ABS, este durabil și rezistent la uzură, asigurând o protecție maximă dispozitivelor electronice.

Carcasa are o culoare gri elegantă, ce se va potrivi perfect în orice mediu. Dimensiunile sale sunt Z: 69mm, X: 95mm, Y: 137mm, oferind suficient spațiu pentru a introduce cablurile într-un mod organizat.

Cu un mod de închidere simplu și eficient, această carcasă pentru alimentator este prevăzută cu transformator și elemente electronice, fiind perfectă pentru a păstra dispozitivele în siguranță. Partea inferioară și superioară sunt dotate cu orificii de ventilație, asigurând o bună circulație a aerului.

Pentru o protecție și o organizare optimă a dispozitivelor electronice, alegeți carcasă pentru alimentator ventilată X: 95mm Y: 137mm Z: 69mm ABS de la MASZCZYK.
Detalii ale produsului
ABS-67
21 Produse

Fisa tehnica

Producător
MASZCZYK
Versiune
ventilată
Material carcasă
ABS
Culoare carcasă
gri
Dimensiune Z
69mm
Dimensiune X
95mm
Tip carcasă
pt. alimentator
Dimensiune Y
137mm
Mod de închidere
cu răsucire
Descriere carcasă
prevăzute cu transformator şi elemente electronice, partea inferioară şi superioară cu orificii de ventilaţie, adecvate introducerii cablurilor
Fisiere asociate
Descarcari
Comentarii (0)
Nota
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
16 alte produse in aceeasi categorie:

Urmariti-ne pe Facebook

group_work